5/20/2017

JOAO PESSOA

Eilen Brasilian kirjeenvaihtaja soitti minulle ja kertoi, että mun sijoituspaikka on varmistunut. Tulen viettämään vaihtovuoteni Amerikan mantereen itäisimmässä kaupungissa Joao Pessoassa. Oon tosi innoissani, sillä Joao Pessoa vaikuttaa ihan unelmalta!

Joao Pessoa sijaitsee siis koillisessa ja on maailman toiseksi vihrein kaupunki, heti Pariisin jälkeen. Asukkaita siellä on päälle miljoona ja valkoista rantaviivaa löytyy 20km. Ilmasto vaikuttaa ihanalta. Keskilämpötilat pyörivät 24 asteen ja 32 asteen välillä ympäri vuoden!


Oon koittanut lukea kaupungista kaiken mahdollisen ja käsittääkseni se on suosittu matkailukohde brasilialaisten keskuudessa, sillä se on suhteellisen turvallinen ja siisti kaupunki. Ja tietenkin auringonottoon mahdollisuudet ovat otolliset. ;)

Lennän Joao Pessoaan elokuun 3. päivä. Lennämme ensin Rioon yhdessä 4 muun suomalaisen vaihtarin. Sieltä kaksi vaihtaria lentää jonnekin päin Brasiliaa ja me loput lennämme Recifeen ja sieltä mun ensimmäinen hostperhe hakee minut! Toinen Recifeen tulevista vaihtareista on tulossa myös Joao Pessoaan. Ihan hauskaa, etten ole ainoa suomalainen kaupungissa!



Kirjoittelen tänne heti kun saan lisää tietoa! Ensimmäisen hostin tiedot pitäisi tulla aika pian. 

Kuvat: Joao Pessoa, Brasilia googlen kuvahaku

6 kommenttia:

  1. Ääh, pääsispä itekkin tekemään jotain tollasta D: Nousee ehkä pieni kateellisuus :D Tsempit!

    http://measaskribent.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Wau mitkä maisemat! ♥ Tsemppiä sulle!

    http://misslittlemarie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus, toi vaikuttaa tosi mukavalta paikalta! Kelpaa kyllä viettää vuosi tuolla lämmössä. Pidä hauskaa! <3

    http://wanderlust-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista