8/12/2017

JACARÉ

Oon asunut Brasiliassa nyt 9 päivää. Monia hauskoja juttuja on tapahtunut, olen syönyt uusia ruokia ja tutustunut ihaniin ihmisiin.

Elämä täällä on vuoristorataa. Rakastan aurinkoa, lämpimiä ihmisiä, kaikkea ihania makeita herkkuja ja monia muitakin asioita. Olen löytänyt ystäviä ja mulla on paljon kivaa tekemistä, juhlia ja matkoja. Toisaalta välillä kulttuurierot ahdistavat ja tuntuu, että tämä ja tämä asia on Suomessa niin paljon paremmin. Ikävöin omaa perhettäni ja läheisiä paljon. Kokonaisuudessaan mulla kuitenkin menee hyvin ja täällä on siistiä ja kivaa!


Tämä postaus käsittelee Jacarea. Jacare on ihana joen ranta täällä Joao Pessoassa ja se on tunnettu upeista auringonlaskuista. Menimme sinne tiistaina mun host perheen kanssa veneretkelle. Söin ihania karamellipopkorneja (aah kuola valuu kun vaan ajattelenkin niitä) ja sain vihdoinkin napattua kuvia, koska paikka oli niin turvallinen, että otin kameran mukaan. Auringonlasku veneeltä käsin katsottuna oli ihana ja kuulimme myös hienoja musiikkiesityksiä!
Ate logo <3

2 kommenttia:

  1. Oi, näyttääpä nätiltä paikalta! Kivoja kuvia oot saanut 😍

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Oli kyllä ihana paikka

    VastaaPoista